domingo, 15 de septiembre de 2019

JA TENIM EL GRAN TELESCOPI A LA CAMBRA!

Des de hui, ja tenim el telescopi (T)610/2.496 mm al recinte de La Cambra, amb el que gaudirem a partir d'ara de la visió del cel sota els cels foscos d'Aras de los Olmos (València): Reserva i Destí Turístic Llum de les Estrelles. On el cel profund és al nostre abast, gràcies a la concienciació de l'ajuntament d'Aras de no contaminar el cel amb l'enllumenat públic del tipus PC-Ambre.
El telescopi dipositat dins del magatzem de La Cambra.























Joanma Bullon i Alejandro Vera amb el telescopi recent muntat a la porta del magatzem de La Cambra
Aspecte definitiu del telescopi amb la nova muntura Dobson molt més estable i sense vibracions feta per Joan López Vila, a més de no tindre reflexos llumínics amb el parasol que duu. Aquest telescopi es podrà motoritzar i fins i tot emprar un cercador d'objectes...temps al temps!
 Agrair a Alejandro Vera l'haver fet el viatge a Anglès (Girona) per a portar el telescopi, la qual cosa ha afavorit el tindre el telescopi abans del mes d'octubre. També a Joan Claramunt, de l'Associació Valenciana d'Astronomia, per haver-nos aconsellat a l'hora de reconstruir el telescopi a través de Joan Lòpez Vila. A partir d'ara a gaudir-ne!





No hay comentarios:

Publicar un comentario